Käsin tehtyä

Hurahdin tämän vuoden aikana toden teolla käsitöihin. Innostuksen syvetessä halusin alkaa jakamaan juttuja tuotoksistani sekä tartuttamaan myös muihin intoa käsitöitä kohtaan. Tästä lähti liikkeelle tämä Käsin tehtyä -blogi.

Olen vielä aika aloittelija näissä käsityöjutuissa. Nuoruudessa tuli käsitöitä harrastettua jonkin verran, mutta sitten hommassa oli liki kahdenkymmenen vuoden tauko. Lihasmuistissa on yllättävän paljon perusjuttuja. Lisäksi tykkään rohkeasti kokeilla uusia juttuja, sekä ohjeiden avulla että ”minä itte”-kehittelemällä.

Tyylini on (ainakin toistaiseksi) tehdä melko konstailemattomia juttuja. Ei vielä kirjoneuleita minulle. Eikä pitsineuletta tai muitakaan kovin monimutkaisia juttuja. Olen muutenkin sellaista ”yksinkertainen on kaunista” -tyyppiä, noin niinkus pääsääntöisesti.

Muiden blogeja selaillessa olen huomannut, miten jokaisella tuntuu olevan se oma juttu, oli se sitten villasukat tai vaikka huivit. Mulla se omin juttu on vielä vähän hakusessa, eiköhän sekin löydy. Jos mun pitäisi veikkailla niin näitä juttuja tullaan näkemään täällä:

  • neulottuja asusteita, esimerkiksi pipoja, lapasia, sukkia
  • muitakin neulottuja vaatteita (eritoten lapsille)
  • virkattuja ja neulottuja pehmoeläimiä
  • joulujuttuja, tähän on jo moooonta ideaaa, saa nähdä tuleeko niitä vallan 24 😉
  • erilaisia käsintehtyjä sisustusjuttuja
  • (ommeltuja arkivaatteita lapsille ja itselle)

Tämän postauksen myötä alan isommin levittää sanaa tästä blogista. Vitsi mua jännittää :).

 

Seuraa Käsin tehtyä Facebookissa

Seuraa Bloglovin’in avulla

Seuraa Instagramissa Sarinka80

 

161113_mainoskuva_800

Jätä kommentti