Peppiina Pöllönen

pb055837-peppiina-pollonen

Olen tehnyt jo pidempään erilaisia juttuja hyvin hillitynvärisistä langoista. Yhtäkkiä aivot alkoivat huutaa, että väriä väriä väriä! Niinpä nappasin Oranssia ja keltaista Drops Paris -lankaa ja aloin väsätä amigurumia (harvoin muuten tulee aloitettua työtä pelkästään värin takia, mutta näin tällä kertaa).

Olen aina ajatellut, että amigurumit ovat sellaisia pieniä söpöläisiä. Noh, kyllähän se tiedossa oli, että lankavalinta vaikuttaa asiaan hyvin paljon. Eikä tästä nyt ihan sellaista miniatyyrisöpöläistä tullut, mutta söpö tämäkin (huomautus: käteni ei ole mikään pienenpieni):

pb055824-peppiinakadessa

Malli: Peppiina pöllö kirjassa: Amigurumit, Helpot, söpöt ja nopeat (kirj. Elina Hiltunen)
Lanka: Drops Paris oranssi ja keltainen, silmissä mustaa ja valkoista Novita Huvilaa
Koukku: 5, silmät 2,5 (?)

Ihan ei mennyt niinkuin strömsössä tämä(kään). Onnistuin jostain nykäisemään tuonne pari ylimääräistä silmukkaa (mulle tuntuu aina käyvän niin kun teen ympyrää). Tein sitten jonkin verran ylimääräisiä kerroksia että sain mielestäni sopusuhtaisen.

Ja ohjeen parista viimeisestä rivistä en oikein saanut selkoa. Vikaa voi toki olla ohjelukutaidossakin, mutta kuva ja ohjeen kehotus liittää etu- ja takapuoli yhteen jo toiseksi viimeisellä kerroksella eivät mielestäni oikein natsanneet, samaten viimeisen rivin ohjeistus mietitytti. Itse yhdistin etu- ja takapuolen viimeisellä kerroksella keltaisella langalla tehden kiinteitä silmukoita.

Ihan mukavahan tuota oli väsätä. Isolla langalla ja isolla koukulla sai joutuisasti tällaisen vähän isommankin kaverin tehtyä. Käsien päälle tuo kyllä kävi, varsinkin kun käsiala ei meinannut aina pysyä sopivan löysänä.

Tämä kaveri taitaa mennä meidän 2v-taaperon joulukalenterin yllätykseksi. Haaveena olisi myös tehdä tälle vielä pikkusisko vähän pienemmällä (mutta vähintäänkin yhtä räikeällä) langalla.

Jätä kommentti