Black Friday -hulluttelu

Näettekö tekin tuossa kasassa mm.

  • Kalevala-peiton
  • pari huivia
  • kirjoneulevillasukat
  • muutamat muutkin villasukat
  • pipon
  • lapaset
    ….

No niin minäkin! Miten tavattoman ihanaa ja rentouttavaa lankojen ostaminen onkaan. Se kun fiilistelet ja mietit mitä kaikkea ihanaa teet niistä langoista. Ja vitsit, kaikki ne ihanat langat mitä pääsee samalla hypistelemään, kaikki ne herkut värit. Ihan parasta.

Okei, Black friday -tarjoukset saattoi ihan himpun verran sekoittaa mun pään. Ei ehkä varsinaisesti voida puhua säästämisestä jos tuhlaa kerralla 160€ lankoihin. Mutta hei, saihan sillä nyt kaksi ostoskorillista kukkuroillaan lankoja. Ja nyt on ainakin langat valmiina IHAN JOKAISEEN inspiraatioon mitä mieleen voi tulla (paitsi, itseasiassa, uskallanko tunnustaa: mulle on nyt jo tullut mieleen pari juttua mihin tarviis vähä uutta lankaa…).

Ja mitä poikkeuksellista ulospäinsuuntautunutta käytöstä ja puheliaisuutta sainkaan todistaa kun ihan random-tyypit kuittaili mulle tuosta lankamäärästä, niin siellä lankakaupassa kuin pitkin kauppakeskuksen käytäviä kävellessäni autolle. Se on harvinaista se. Niin ne ihmiset sekoaa Black Fridayn kunniaksi, alkaa suomalaisetkin puhua ihan oudoille ihmisille, tuosta noin vaan.

Jätä kommentti