Luukku 5: nopea sydänkoriste

Vaikka pääsääntöisesti käsitöitä tehdessä tekovaihe on puoli nautintoa, niin toisinaan on myös kiva saada valmista nopeasti. Ja sehän onnistuu kun valitsee paksun langan ja helpon pari kerrosta sisältävän virkkausohjeen.

jouluinen_sydan_eskimolangasta2_pien

 

Koko: Leveys 8,5 cm, korkeus 8cm (+ ripustuslenkki), pano n. 6g

Materiaali: Drops Eskimo joulunpunainen

Työvälineet: Virkkuukoukku 8mm

Ohje: Virkattu DROPS joulusydän

Tällä ohjeella sydämet valmistuvat näppärästi alle vartissa. Ainakin omaan silmään tuo on juur kivan kokoinen kuusenkoristeeksi, mutta sopiihan tuolla koristaa muutenkin vain kotia. Tai vaikka lahjaksi annettavan herkkukorin koristeeksi sopivat ihan passelisti.

Jos sydämen tekeminen olikin helppoa ja nopeaa niin sen kuvaaminen sitä vastoin ei ollut sen paremmin helppoa kuin nopeaakaan. Kolme kuvaussessiota ja lopulta oli todettava, että anti olla, olkoon nyt sitten tuollaisia. Hifistellään kuvilla sitten taas jossain toisessa postauksessa.

pc047251-sydankuusessa_pien

Jätä kommentti