Tulossa: joulukalenteri

Joulu on ihanaa aikaa ja mikäs sen parempi tapa virittäytyä tunnelmaan kuin erilaisten pienten jouluisten käsitöiden teko. Olenkin blogin perustamisesta lähtien väsännyt suurella innolla erilaisia joulujuttuja ja koostanut niistä kalenteria.

Luvassa on joka päivälle postaus, pääosassa ovat pienet jouluaiheiset neulotut ja virkatut koristeet sekä muut sisustusjutut. Kaikkiin kalenterin töihin on tarjolla joko itse kirjoittamani ohje tai linkki ilmaiseksi netissä olevaan ohjeeseen.

Tervetuloa mukaan tekemään erilaisia helppoja jouluisia käsitöitä. Tarvitset vain innokkaan jouluisen mielen sekä muutamia peruslankoja. Muun muassa näitä lankoja käytän useammassa työssä:

Nämä joulukalenterin tiedot löytyvät myös tuolta Joulukalenteri 2016 -sivulta. Siellä on myös linkkilista mm. muihin tiedossani oleviin käsityöaiheisiin joulukalentereihin.

Olisipas muuten mukava nähdä teidän muiden toteutuksia jotka pohjautuvat tämän kalenterin ideoihin ja ohjeisiin. Kutsun siis kaikki lisäämään tuotoksistaan kuvan instagramissa tagilla #käsintehtyäjoulua .

Toivottavasti teillä on yhtä kivaa kalenteria lukiessa kuin minulla on ollut sitä tehdessä!

Näin seuraat joulukalenteria Facebookissa

Käy tykkäämässä Käsin tehtyä -blogin Facebook-sivusta. Valitse esiin ilmestyvästä valikosta ”Katso ensin” (ks. kuva alla). Tämän jälkeen näet blogisivuston uutiset omassa uutisvirrassasi ensimmäisenä. Ilman valintaa Facebook näyttää vain osan blogin julkaisuista uutisvirrassasi.

face-ohje

Näin seuraat joulukalenteria sähköpostilla

Kirjoita sähköpostiosoitteesi blogin oikeassa alalaidassa olevaan sähköpostikenttään ja napsauta Tilaa-nappulaa. Käy tämän jälkeen vielä sähköpostissasi vahvistamassa tilauksesi (valitettavasti vahvistusviesti on osittain englanniksi – tähän en pystynyt vaikuttamaan). Tämän jälkeen saat tämän blogin artikkelit myös sähköpostiisi.

joulukalenteri2016

2 kommenttia artikkeliin ”Tulossa: joulukalenteri

  1. Oi, jäänpä innolla seuraamaan! Neulominen ja virkkaaminen on viime aikoina jäänyt, mutta näin kylmänä vuodenaikana olisi kiva herätellä sitäkin puolta. Rentouttaisi myös mukavasti loppuvuoden kiireissä! 🙂

    Kiitos muuten kalenterini linkkaamisesta! Meinasin vinkatakin siitä, mutta olitkin jo ehtinyt ensin. 🙂

    • Tervetuloa seuraileen :). Juu mä linkkasin semmosii blogeja mistä tiesin että kalenteria on tulossa. Monta tuosta listasta varmaan uupuukin kun en tässä loppukuusta ole niin sataprosenttisesti ehtinyt seurata päivityksiä.

Jätä kommentti